Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta

Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta - Hallo sahabat Makanan & Tips Kesehatan Dalam Dan Luar Negeri, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta
link : Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta

Baca juga


Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta

Untitled

A quick weekday dinner - my kids really enjoyed this!

Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta

500 g minced lamb
1 tbsp olive oil
2 garlic cloves
2 tbsp tomato purée
1 tbsp oregano
1 beef stock cube
200 ml water
400 ml crushed tomatoes (one can)
100 ml red wine
2 beets, coarsely grated
salt
black pepper

to serve:
Crumbed feta cheese

Heat the oil in a large pot and brown the lamb. Finely mince the garlic and add to the pot with tomato purée, oregano, stock cube, water, tomatoes and wine. Bring to a boil and cook for about 15 minutes. Add the beets and cook for another five minutes. Season with salt and black pepper.

Serve with pasta and top with crumbed feta cheese.


Demikianlah Artikel Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta

Sekianlah artikel Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta dengan alamat link https://foodhealthandwoman.blogspot.com/2014/10/lamb-beet-sauce-aka-pink-pasta.html

0 Response to "Lamb & Beet Sauce, aka Pink Pasta"

Posting Komentar